Talemtum Program


2021. February 26. - halasz

Rotary Club Nyíregyháza „Talentum Program”

A Nyíregyházi Rotary klub 2020/21 elnöki évében ismételten meghirdeti a „Talentum Program” elnevezésű fiatal tehetségeket támogató programját, az alábbiak szerint:

◊ Támogatottak: 14 és 18 év közötti, Nyíregyházán tanuló fiatalok, akik a korosztályukban kiemelkednek a természet- és humán tudományok, művészet vagy sport területén nyújtott teljesítményükkel. A támogató előnyben részesíti a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalokat.

◊ Évente támogatható diákok száma: kategóriánként 1 fő (összesen 3 fő), ezen felül a bírálók több különdíjat is odaítélnek.

◊ Támogatási összeg: Évente egyszeri alkalommal maximum 220.000 Ft diákonként

◊ Támogatás kérvényezése: pályázni a támogató szervezet által közzétett pályázati formanyomtatvány felhasználásával lehet, minden tanévben egyszeri alkalommal elektronikus formában. A pályázatok beküldési határideje 2021.április 20. 24.00 óra.

◊ A támogatás elbírálása: A beérkezett pályázatokat az RC Nyíregyháza Ifjúsági Szolgálat és Új Generáció Munkacsoportja tekinti át és javaslatot tesz a támogatandó projektekre az RC Nyíregyháza Elnöksége részére.

◊ Döntés: Az adott tanévben május 05-ig a támogatásra kerülő pályázatokat az RC Nyíregyháza egységes döntéssel választja ki.

Nyíregyháza 2021-03-05

Kovács Krisztián

elnök 2020/2021.

 

 

Letölthető dokumentumok:

Talentum Program felhívás

Talentum Program pályázati adatlap

Tájékoztató és GDPR nyilatkozat

 

A Talentum Program támogatottjai 2018

A Talentum Program támogatottjai 2019

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real