EarlyAct avatás és országos vetélkedő Nyíregyházán


2016. november 13. - Olajos

earlyact_avatas1.jpg

2016. november 11-én EarlyAct avatást és országos vetélkedőt tartottunk a nyíregyházi Kazinczy Ferenc Tagintézményben. A gyerekek nagy izgalommal várták ezt a napot, mert az idén érkezett ötödikes tanulók már sok érdekes dolgot hallottak a tavaly avatottaktól. Színvonalas műsorral készültek az eseményre.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Pénzes Ilona, a Rotary Magyarország kormányzója, Dr. Kiss Ferenc, a nyíregyházi Rotary Club elnöke, Lukácsné Csizmadia Gabriella, országos EarlyAct vezető, Balogh Zoltánné, a Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár -Bereg Megyei Egyesületének elnöke, a nyíregyházi Rotary Club tagjai, a nyírmeggyesi, mátészalkai és kisvárdai EarlyAct klubok képviselői.

Az avatást követően izgalmas vetélkedőre került sor, melynek témája a barátság volt.

Erre épültek a feladatok. A tanulók sorsolás útján kerültek különböző csapatokba, ahol kénytelenek voltak egymással ismerkedni. A vetélkedő ideje alatt minden csoportnak barátság-karkötőt kellett készíteni, melyet a program végén, a nekik szimpatikus barátnak vagy vendégnek kellett felkötniük.

Írtak dalszöveget a témáról, melyet be is mutattak a zsűrinek. A programok során a tanulók azt is kipróbálhatták egy ügyességi verseny keretében, hogy milyen lehet kerekesszékkel közlekedni.

A program végére sikerült barátságokat kialakítaniuk a gyerekeknek, akik alig várják a következő rendezvényt, ahol találkozhatnak egymással.

 

Diczkóné Untener Mónika

        EarlyAct vezető

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real