EarlyAct az Állatmenhelyen


2016. november 05. - Olajos

earlyact_allatmenhelyen.jpg

A gyerekek és a kiskutyák garantáltan megtalálják az összhangot, hamar rátalálnak a közös játékban mindarra az örömre, melyet csak az egymással töltött idő tud biztosítani. Erre volt lehetőségük a nyíregyházi Early Actos gyerekeknek a közelmúltban, egy állatmenhelyen.

2016. október 20-án, nyíregyházi Kazinczy Ferenc Tagintézmény Általános Iskola EarlyAct klubja az „Állatok világnapja" alkalmából ellátogatott az egyik helyi állatmenhelyre. Örömmel szervezték a gyerekek a menhelyi látogatást, az iskolában minden osztályból gyűjtöttek az állatok számára finomabbnál finomabb élelmet.

A sok-sok állati finomságot a szülők szállították ki a helyszínre, s mire a tanulók busszal kiértek, már várta őket az adomány, mellyel azonnal elkezdték etetni a kiválasztott kedvenceket.

Már az etetés is nagy élménynek számított a megyeszékhelyen élő nebulók számára, de ezt még sikerült fokozni a menhely dolgozóinak azzal, hogy póráz segítségével sétálni indultak a szeretetre éhes kiskutyákkal.

Mindehhez a gyönyörű, napos időjárás biztosított kellemes körülményeket, úgyhogy minden adva volt ahhoz, hogy a tanulók jó hangulatban tölthessék el a délutánt. Nem utolsó sorban persze a kiskutyák is élvezték, hogy végre a kerítésen kívülre is mehettek.

A séta végeztével szomorúan - volt, aki sírva - hagyta ott a kutyákat. De többen ígéretet tettek arra, hogy önkéntesként vissza-vissza fognak látogatni, szeretnének máskor is részt venni az etetésben és a sétáltatásban is. Úgy legyen!

 

 írta: Diczkóné Untener Mónika, EarlyAct vezető

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real