Rólunk írták


2009. február 16. - halasz

Rotary Mikulás a Jósa András Múzeumban

(SZON.HU 2013.12.8)

Nyíregyháza - A nyíregyházi Rotary Club jóvoltából változatos programok, kézműves foglalkozások és rengeteg meglepetés, ajándék várt mindenkire, aki ellátogatott hétvégén a Jósa András Múzeumba.


 

Felajánlásból adomány

(SZON.HU 2013.12.5)

Nyíregyháza - Félmillió forint értékben, ötszáz pár cipőt adományozott csütörtökön a nyíregyházi Rotary Club a Human-Net Alapítvány számára, így segítségükkel a lábbelik hamarosan gazdára találhatnak.


Világban terjedjen a megértés és a jó szándék

(Indexkelet.hu 2013.06.07.)

Barátként, ismerősként köszöntötte egymást az ország minden szegletéből összesereglett, több mint száz rotarista pénteken, koradélután Nyíregyházán a Megyeháza Dísztermében, ahol a soron következő háromnapos konferenciájuk vette kezdetét.


Rotary Club önzetlen adománya

(Indexkelet.hu 2013.03.08.)

Újabb nemes cselekedetről tett tanúbizonyságot a nyíregyházi Rotary Club. Értékes adományt ajánlott fel és adott át két civil szervezetnek.


 

Jótékonysági sörözést szervez a Rotary Club!

2012.09.19.

A bulvárlapokat idéző cím mögött a nyíregyházi klub 2012. október 12-re megszervezett újabb jótékonysági előadása rejtőzik. A klub meghívására Mikó István: „Svejk én vagyok” önálló estjét adja elő.


 

 

Zenei készségfejlesztő foglalkozás a Rotary támogatásával

(indexkelet.hu 2011.06.27.)

A nyíregyházi Rotary Club támogatása révén újabb eszközökkel gazdagodott a Hajdú Ágota zenetanár által vezetett zenebölcsi, zeneovi foglalkozás, zenés előadás.

 

 

Köszönjük, hogy segítettek!

(indexkelet.hu 2011.06.21.)

Óriási sikerrel zárult a Nyíregyházi Cantemus Kórus és a Nyíregyházi Rotary Club közös szervezésében megvalósult hangverseny, melyet június 18-án 19 órától rendeztek a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében a japán földrengés és nukleáris katasztrófa károsultjainak megsegítésére.


 

 

"Nemes szívnek nemes a tette"

(indexykelet.hu 2009.09.19.)

A Nyíregyházi Rotary Club megalapításának 75. évfordulójára, valamint újjáalakulásának 5. évfordulójára emlékeztek a tagok és vendégek pénteken Nyíregyházán, a Jósa András Múzeum dísztermében rendezett bensőséges ünnepségen.


 

 

 

Könyvadomány a técsői líceumnak

(indexkelet.hu 2009.05.08.)

A Nyíregyházi Rotary Klub szervezésében nagyértékű könyvadományt, egy komplett könyvtárat (5163 db szépirodalmi, ismeretterjesztő, természettudományi könyv, lexikon) adományoz Ukrajnába a Técsői Illyés Gyula Református Líceumba.


 

 

 

Ősbemutató a Móricz Zsigmond Színházban

(Index-Kelet, 2009.02.10.)

Márciusban a Móricz Zsigmond Színház műsorra tűzi Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde című művének sajátos hangulatú, mozgást és szöveget vegyítő parafrázisát, tunde@csongor.hu címmel.


 

Veracruzból érkezett a Nyírség szívébe

(SZON, 2008.10.17.)

„Szeretem Magyarországot. Tetszik, hogy van múltja, történelme."
Rafael David Wences Hernandez a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban tanul. Cserediákként, a Rotary Klub segítségével került Mexikóból hazánkba, ahol két családja is lesz az itt eltöltendő közel egy év alatt; mindegyiknél öt-öt hónapot vendégeskedik majd.


 

 

Huszáros volt a Huszár-tábor

(Index-Kelet, 2008.09.04.)

A tábor a gyermekek szocializációjában és ingetrációjában egy kicsi, de nagyon fontos lépés volt. A két hónapig tartó Huszár-telepi nyári tábor tapasztalait összegezték ma a városházán.


 

 

Segítő fogaskerekek

(Index-Kelet, 2007.12.01.)

Újra forgásba lendültek a nyíregyházi Rotary Club segítő fogaskerekei: a Móricz Zsigmond Színház társulata előadásában november 30-án ismét megtekinthető volt a Valahol Európában című darab. A jegyárakból befolyt összeget a szervezők a Nyírszőlősi Gyermekotthon lakói javára fordítják úgy, hogy a napkori erdei iskolában táborozást szereznek a gyermekeknek, ahol személyiségfejlesztés és más érdekes programok várják a fiatalokat.


 

Rotaract klub a fiatalokért

(Index-Kelet, 2006.12.09.)

Megalakult a Rotaract Club Nyíregyháza Egyesület szombaton. A charter ünnepségre: a jelvénytűzésre, valamint a klub tagjainak felavatására a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat épületének dísztermében került sor, ahol a megjelenteket a Rotary Clubok elnökein kívül Csabai Lászlóné is köszöntötte.

 


 


Nyáron sem pihen a Rotary Club

(Index-Kelet, 2005.06.22.)

A Hotel Centrál különtermében tartott tájékoztatót a nyíregyházi Rotary Club, mely a 100 éves múltra visszatekintő szervezet egyik legfiatalabb, tavaly decemberben létrejött helyi csoportja.


Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real