Rotary Club Nyíregyháza Talentum Program 2021/22


2021. október 05. - halasz

talentum_palyazati_felhivas.jpg

Tisztelt Intézmény vezető!
A Nyíregyházi Rotary club 2021/22 elnöki évében ismételten meghirdeti a „Talentum Program” elnevezésű fiatal tehetségeket támogató programját, az alábbiak szerint:

- Támogatottak: 14 és 18 év közötti, Nyíregyházán tanuló fiatalok, akik a korosztályukban kiemelkednek a természet- és humán tudományok, művészet vagy sport területén nyújtott teljesítményükkel. A támogató előnyben részesíti a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalokat.

- Évente támogatható diákok száma: kategóriánként 1 fő (összesen 3 fő).

- Támogatási összeg: Évente egyszeri alkalommal maximum 200.000 Ft diákonként

- Támogatás kérvényezése: pályázni a támogató szervezet által közzétett pályázati formanyomtatvány felhasználásával lehet, minden tanévben egyszeri alkalommal elektronikus formában. A pályázatok beküldési határideje 2021.november 15. 24.00 óra.

- A támogatás elbírálása: A beérkezett pályázatokat az RC Nyíregyháza Ifjúsági Szolgálat és Új Generáció Munkacsoportja tekinti át és javaslatot tesz a támogatandó projektekre az RC Nyíregyháza Elnöksége részére.

- Döntés: Az adott tanévben november 30-ig a támogatásra kerülő pályázatokat az RC Nyíregyháza egységes döntéssel választja ki.

- A benyújtott pályázat, csak akkor érvényes, ha a pályázó az általunk biztosított, nyilatkozati lapot kitöltve és aláírva becsatol a pályázatához.

Kérjük Önt, hogy legyen kedves tájékoztatni a diákjait a fenti pályázati lehetőségről.

Segítségét és a közreműködését köszönve,
Üdvözlettel: Pénzes Ilona elnök 2021-2022 és Fekete Tibor Talentum Program felelős

Letölthető dokumenumok:

Pályázati felhívás.pdf

Tájékoztatás és nyilatk._GDPR_Rotary_Talentum.doc

talentum pályázati adatlap 2021_ 2022.doc

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real