Rotary Mikulás


2015. november 14. - Olajos

rotary_mikulas_plakat_2015.jpg

Mint minden évben, a Rotary Club nyíregyházi szervezete idén is megszervezi hagyományos Mikulás rendezvényét. A december 4-én, 9 órakor kezdődő, a megszokott helyen, a Jósa András Múzeumban megrendezésre kerülő program néhány óra kikapcsolódást, játékot, szórakozást biztosít a gyermekek részére, akik a város iskoláiból kerülnek meghívásra.

A Club azzal a - nem titkolt - céllal szervezi ezt az eseményt, hogy a hátrányos helyzetben vagy fogyatékkal élő gyermekek is részesei legyenek mindannak az élménynek, melyet a közös ének, tánc, mesehallgatás és a Karácsony közeledte jelent a világon minden gyermek számára. 

A programban fellép Gosztola Adél színművésznő, aki egy mesemonológgal készül, Hajdú Ágota, aki egy játékos, zenés foglalkozást ígér, a Mitetszik Bábcsoport Bogyó és Babóca meséjével ajándékozza meg a gyerekeket, míg a Művészeti Szakközépiskola diákjai egy zenés-táncos produkcióval szórakoztatja őket.

A Mikulás rendezvény - a korlátozott keretek miatt - zártkörű lesz, azon a meghívott iskolák által delegált gyermekek részvételére számítunk. 

dr. OlajosJ.

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real